Over Cineroid

FotoVideoRetail is een jonge en zeer flexibele onderneming welke ontstaan is uit onze passie; Fotografie en Videografie. Na het zien en voelen van de Cineroid producten en het eerste contact met de fabriek Cineroid in 2012, zijn wij officieel importeur voor de Nederlandse videografiemarkt.

Missie

Cineroid is leverancier van hoogwaardige producten voor de videomarkt waarbij een hoge prijs-kwaliteitverhouding een hoofddoel is. Als importeur dragen wij zorg voor een grote lokale voorraad zodat we hiermee exact antwoord geven op de wensen van onze klanten. Door onze ruime productkennis en servicegerichtheid acteren wij als een adviseurs naar onze klanten en lossen samen met u alle vraagstukken op omtrent de door ons aangeboden producten.

Visie

Samen met onze dealers laten wij videografen zien dat professionele producten te koop zijn tegen aantrekkelijke prijzen zodat niet alleen profs maar ook amateurs gebruik kunnen maken van professioneel materieel zonder hiervoor diep in de buidel te tasten. Door het snel leveren van producten en zeker ook service, in combinatie met onze manier van werken en communiceren, zorgen wij voor een groeiend marktaandeel in de videomarkt voor Cineroid producten in Nederland. Heeft u vragen en/of opmerkingen over ons of onze producten dan vragen wij contact met ons op te nemen via onderstaande gegevens:


Postbus 3220
5902 RE Venlo
T +31-(0)77-8517124
F +31-(0)77-8517126
info@fotovideoretail.nl

2020 FotoVideoRetail